Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΜΑΝΩΛΗΣ VS ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ!!!


Σε βεντέτα εξελίσσεται η κόντρα μεταξύ των δύο πρώην "συντρόφων" στη ΝΔ, Γιάννη Μανώλη και Γεράσιμου Γιακουμάτου. Ο κ. Γιακουμάτος απάντησε στα όσα δήλωσε ο Γιάννης Μανώλης σε συνέντευξή του σχετικά με τον ίδιο, ότι δηλαδή δεν μπορεί να ασκεί κριτική από τη Μύκονο και το Κολωνάκι όπου συχνάζει, χαρακτηρίζοντας τον από την πλευρά του "εργατοπατέρα".
"Ούτε η Μύκονος,ούτε και το Κολωνάκι είναι απαγορευμένες περιοχές. Είναι και αυτές Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος. Και μάλιστα του προτείνω να έρθει να πιεί και καφέ ο οποίος κοστίζει 3 ευρώ. Η διαφορά μας όμως είναι ότι τον καφέ που πίνω εγώ τον πληρώνω από τα χρήματα που κερδίζω ως ιδιώτης Ιατρός", αναφέρει ο Γεράσιμος Γιακουμάτος στην ανακοίνωσή του.



Ο κ. Γιακουμάτος, εξαπολύει δριμεία επίθεση στον κ. Μανώλη, κάνοντας λόγο για θράσος και υποκρισία και καταγγέλλοντας ουσιαστικά ότι έχει "βολέψει" συγγενείς του: "Συμπάσχω με το σύντροφο κ. Μανώλη που αν και μικρότερος από μένα σε ηλικία, λαμβάνει ήδη -εδώ και αρκετά χρόνια-σύνταξη από τον ΟΤΕ (συνδικαλιστική), έχει θεμελιώσει και βουλευτική σύνταξη, ζήτησε να πάρει αναδρομικά από τη Βουλευτική του θητεία και που μέλη της οικογένειας του είναι βολεμένα και διορισμένα..", τονίζει στην απάντησή του.

"Αν η ΝΔ έφτασε εκεί που έφτασε είναι επειδή τόσο καιρό είχε πολλά φίδια στο κόρφο της", καταλήγει ο κ. Γιακουμάτος.



Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Μανώλης, ο οποίος έχει διαγραφεί από τη ΝΔ και έχει προσχωρήσει στους Ανεξάρτητους Έλληνες, δήλωσε, μεταξύ άλλων, σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι "στο επιτελείο της ΝΔ βάζουν τον Γιακουμάτο, τον Άδωνι και κάποιους άλλους να γαβγίζουν αριστερά και δεξιά, να βρίζουν και να πετάνε λάσπη". "Δεν είναι ανάγκη ο κος Γιακουμάτος από το Κολωνάκι που συχνάζει και τη Μύκονο να μας κάνει κριτική. Όταν ζεις μεταξύ Μυκόνου και Κολωνακίου, θέλει θράσος να βρίζεις ανθρώπους που υποφέρουν", είπε ο κ. Μανώλης, προκαλώντας την αντίδραση του κ. Γιακουμάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θετικά του προγράμματος Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας

Το Πρόγραμμα Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί τη Ναυαρχίδα των προγραμματικών θέσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάπτυξη της χώρ...