Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Επίσκεψη της συζύγου του Ερντoγάν στη Ροδόπη


Η σύζυγος του Τούρκου πρωθυπουργού, Εμινέ Ερντογάν, πραγματοποιεί από το πρωί ιδιωτική επίσκεψη στη Ροδόπη συνοδευόμενη από τον Τούρκο … υπουργό Επικρατείας, Εγκέμεν Μπαγίς και τον υποψήφιο βουλευτή του AKP, Μεχμέτ Μουεζίνογλου, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή.Η Εμινέ Ερντογάν επισκέφθηκε τον οικισμό Κικίδιο Κομοτηνής, όπου παρακολούθησε τον διαγωνισμό καλής ανάγνωσης του κορανίου, ενώ στη συνέχεια μετέβη στη Φιλύρρα, για την τελετή περιτομής των δυο εγγονών του βουλευτή της μειονότητας Αχμέτ Σαδίκ, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τον Ιούνιο του 1991.

Πριν αναχωρήσει η σύζυγος του Ταγίπ Ερντογάν θα έχει επαφές με παράγοντες της μειονότητας και θα επισκεφτεί το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής.

Σημειώνεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και βουλευτής Ροδόπης αρνήθηκε να σχολιάσει την επίσκεψη της Εμινέ Ερντογάν, χαρακτηρίζοντας την ως ιδιωτική, και σημείωσε πως όσοι όσοι το επιθυμούν μπορούν να έρχονται ως τουρίστες στη Θράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θετικά του προγράμματος Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας

Το Πρόγραμμα Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί τη Ναυαρχίδα των προγραμματικών θέσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάπτυξη της χώρ...