Τρίτη 19 Απριλίου 2011

«Άλλο πρόσωπο» με Σάββα Παντελίδη!


Επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική άνοδό του με τον Σάββα Παντελίδη στο «τιμόνι», ο Πανθρακικός σημείωσε τη δεύτερη φετινή εκτός έδρας νίκη του και συνεχίζει ακάθεκτος. Στο παιχνίδι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή Ολουμπάγιου Αντεφέμι της Σκόντα Ξάνθης. Οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ αποφασιστικά στη συνάντηση, κατάφεραν να προηγηθούν πολύ νωρίς με το ωραίο γκολ από τον Μαλκί, ωστόσο δεν έμειναν εκεί. Διεύρυναν το σκορ με τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο Αρσενίεβιτς και στην επανάληψη, παρά την αντίδραση του Εθνικού, εξακολούθησαν να διατηρούν τον έλεγχο της αναμέτρησης. Είναι γεγονός ότι ο Πανθρακικός εμφανίστηκε πολύ καλά «διαβασμένος» στο συγκεκριμένο αγώνα και σαφώς μεγάλο ρόλο έπαιξε η παρουσία του Παντελίδη, που μέχρι πρότινος άλλωστε ήταν προπονητής του Εθνικού. Η νίκη ήταν πολύ σημαντική, διότι ο αντίπαλος «καιγόταν» κυριολεκτικά για βαθμούς, ενώ από τη μεριά του το συγκρότημα της Ροδόπης συμπλήρωσε πλέον τέσσερις αγωνιστικές αήττητο και ανέβηκε βαθμολογικά.

«ΓΚΑΖΙ» ΓΙΑ ΠΛΕΪ ΟΦ: Θα πρέπει, επίσης, να σημειωθεί ότι η θέση του Σάββα Παντελίδη ήταν δύσκολη, καθώς τέθηκε αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα. Ο Εθνικός βρίσκεται σε τρομερά δυσχερή θέση, ο ίδιος όμως ιπποτικά στο τέλος της συνάντησης δε θέλησε να πει πολλά παρά μόνο τα εξής: «Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια. Εύχομαι στον Εθνικό να ξεπεράσει τα προβλήματά του». Πλέον ο Πανθρακικός βλέπει τη συνέχεια με διαφορετικό μάτι, καθώς προσδοκά βάσιμα στην κατάληψη της 7 ης θέσης (ενώ υπάρχει και η φημολογία για αποπομπή του Διαγόρα και του ΟΦΗ από τα πλέι οφ ανόδου). Οι «πράσινοι» έχουν δύο ματς στην Κομοτηνή (με Ηλιούπολη, Πιερικό) κι ενδιάμεσα ταξιδεύουν στον Εύοσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θετικά του προγράμματος Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας

Το Πρόγραμμα Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί τη Ναυαρχίδα των προγραμματικών θέσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάπτυξη της χώρ...