Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ


Ημερίδα πραγματοποιεί το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη στην Αλεξανδρούπολη, παρουσία των Ανδρέα Ανδριανόπουλο και Γεώργιου Αναστασόπουλου Ημερίδα πραγματοποιεί αύριο στην Αλεξανδρούπολη η Δημοκρατική Συμμαχία με συμμετοχή πολιτών και των τριών νομών της Θράκης. «Η Δημοκρατική Συμμαχία είναι ένα κίνημα ενεργών πολιτών», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «για να γίνουν γρήγορα, αποτελεσματικά και σε βάθος οι τομές και οι μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η Ελλάδα για να βγει από την κρίση χρειάζεται εθνική συνεννόηση και συνεργασία. Στα πλαίσια αυτά πιστεύουμε ότι πολίτες που δεν ανήκουμε κατ’ ανάγκη στον ίδιο πολιτικό χώρο μπορούμε να συζητήσουμε, να προτείνουμε».
Παρουσίες όπως ο πρόεδρος του φόρουμ για την Ελλάδα και πρώην υπουργός Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ο γενικός διευθυντής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γεώργιος Αναστασόπουλος και φορείς της περιοχής θα τοποθετηθούν για τους τομείς που εκπροσωπούν. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η πρόσκληση και η συμμετοχή φορέων που δεν ανήκουν κατ’ ανάγκη στον πολιτικό χώρο της Συμμαχίας, αλλά που θα συμβάλουν σε έναν ουσιαστικό διάλογο πέρα από κομματικές σκοπιμότητες. Η ημερίδα έχει ως τίτλο: «Δυνατότητες και προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας. Η Θράκη στην άκρη της Ελλάδας ή στην αρχή της Ευρώπης;» και θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο Grecotel Egnatia Grand στην Αλεξανδρούπολη. Την εκδήλωση που θα ξεκινήσει στις 6.30 το απόγευμα θα συντονίσει ο Δημοσθένης Π. Δούκας, οικονομολόγος, δημοσιογράφος.
Εισηγήσεις
«Υπάρχουν πλέον προϋποθέσεις για Ανάπτυξη;», Ανδρέας Ανδριανόπουλος, πρόεδρος του φόρουμ για την Ελλάδα.
«Έχει αποτύχει το μνημόνιο;», Γεώργιος Αναστασόπουλος, γενικός διευθυντής Δημοκρατικής Συμμαχίας.
«Οικονομικές συνθήκες στον Έβρο», Βασίλειος Χαρόβας, εκπρόσωπος Επιμελητηρίου Έβρου, α’ αντιπρόεδρος
Τοποθετήσεις
«Βιώσιμη ανάπτυξη, χωροταξία, περιφερειακή ανάπτυξη», Διονύσης Μαστορόπουλος, διπλ. μηχανικός χωροταξίας και περιφερειακής ανάπτυξης (Master, βιοκλιματικός και περιβαλλοντικός σχεδιασμός πόλεων και κτιρίων».
«Η κληρονομιά μας στο δρόμο για το μέλλον», Μαρία Δεούδη, αρχαιολόγος.
«Κρίση, ευκαιρία για ανάπτυξη, συμμαχία ιδεών» Αλέκος Ιωάννου, επαγγελματίας, μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Ροδόπης.
«Νέοι και ανεργία», Μαριάνθη Τσαγκανά, πολιτική επιστήμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θετικά του προγράμματος Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας

Το Πρόγραμμα Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί τη Ναυαρχίδα των προγραμματικών θέσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάπτυξη της χώρ...