Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ


Καθώς η πορεία προς το συνέδριο προχωρά, η Νεολαία της Δημοκρατικής Συμμαχίας σας καλεί να συμμετέχετε στην πρώτη ανοικτή διαδικτυακή προσυνεδριακή διαδικασία, με θέμα την Νέο - Μετανάστευση. Η προϊούσα οικονομική δυσπραγία από το 2009 και μετά, οδηγεί όλο και περισσότερους νέους Έλληνες να αναζητούν και πάλι εργασία στο εξωτερικό. Μόνο που τώρα αυτοί οι νέοι δεν είναι ανειδίκευτοι, αλλά αντίθετα κυρίως επιστήμονες με γνώσεις και δεξιότητες, που όλο και περισσότερο δεν μπορούν να απασχοληθούν στην ελληνική οικονομία. Πρόκειται για μια νέα μετανάστευση, η οποία όχι μόνο δεν προσφέρει τίποτα στη χώρα μας, αλλά αντίθετα την αποστερεί από το πιο ταλαντούχο και εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της.

Στα πλαίσια της διαδικασίας η Νεολαία του κινήματος, καλείται να αναλύσει και να εξαγάγει τα ποιοτικά εκείνα χαρακτηριστικά, που θα φανούν χρήσιμα στη σύνταξη των κατάλληλων προτάσεων, προκειμένου να γίνουν θέσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Η αναζήτηση, η συγκέντρωση και η επεξεργασία των απόψεων που κάθε σύμμαχός μπορεί να υποβάλλει μέσω του διαδικτύου θα αποτελέσει ένα καινοτόμο εργαλείο ικανό να απορροφήσει όσο το δυνατόν περισσότερες προτάσεις.
Το λινκ του ερωτηματολογίου: https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGY3bVlaSEs4dERwVUxtSkhLeHVtV1E6MQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θετικά του προγράμματος Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας

Το Πρόγραμμα Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί τη Ναυαρχίδα των προγραμματικών θέσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάπτυξη της χώρ...