Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

«Ρουκέτες» Ντόρας κατά Σαμαρά


Μέσω wikileaks η νέα επίθεση Ντόρας Μπακογιάννη στον Αντ. Σαμαρά και το περιβάλλον Καραμανλή. «Δεν πήρα είδηση τι γινόταν στη διαδικασία διαδοχής» λέει στον realfm 97.8. «Αποκαλύπτεται ο σκοτεινός ρόλος κάποιων ανθρώπων. Ποιος ο ρόλος του Αντώνη Σαμαρά ως απλού ευρωβουλευτή να εμφανίζεται να συνομιλεί με την πρεσβεία και να διαβεβαιώνει ότι αντιδρά και ο ίδιος στην αγορά τεθωρακισμένων από τη Μόσχα;» είπε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη χαρακτηρίζοντας τον Πρόεδρο της ΝΔ «δίγλωσσο».

«Ήταν η εποχή που η κυβέρνηση Καραμανλή έκανε το άνοιγμα προς τη Ρωσία κάτι που κατά την άποψή μου ήταν σωστό» πρόσθεσε, μιλώντας στον Ν. Χατζηνικολάου.

Η κ. Μπακογιάννη επιβεβαίωσε ότι σε συνομιλία της με τον κ. Ρις είχε τονίσει πως ουδόλως ενοχλήθηκε από πρωτοσέλιδο εφημερίδας που έδειχνε το πρόσωπό της να βγαίνει μέσα από μία αμερικανική σημαία.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας υποστήριξε ότι υπήρξαν άνθρωποι που δούλευαν προς την κατεύθυνση ενίσχυσης του Αντώνη Σαμαρά με «πρωτεργάτη έναν γκουρού του καραμανλισμού» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αρνήθηκε ωστόσο τα περί προδοσίας αν και όπως άφησε να εννοηθεί, πλήρωσε το γεγονός ότι «κανείς δεν την είχε στο τσεπάκι του».

Σε μία έκρηξη αυτοκριτικής η κ. Μπακογιάννη παραδέχθηκε ότι υποτίμηση το παρασκήνιο. «Δεν πήρα είδηση τι συνέβαινε» είπε χαρακτηριστικά.

«Ουραγός αριστερόστροφης πολιτικής η ΝΔ»

Η κ. Μπακογιάννη επανέλαβε ότι η Δημοκρατική Συμμαχία είναι το μόνο κεντρώο και κεντροδεξιό κόμμα ενώ χαρακτήρισε τη ΝΔ «λαϊκίστικο κόμμα που μπερδεύει τον λαϊκισμό με το λαϊκό και έχει αρνηθεί την ευρωπαϊκή του φυσιογνωμία».

Η πρώην υπουργός υποστήριξε επίσης ότι η ΝΔ έχει γίνει «ουραγός μίας αριστερόστροφης πολιτικής» ωστόσο στο ερώτημα με ποιον θα συνεργαστεί την επομένη των εκλογών εάν δεν υπάρχει αυτοδυναμία σημείωσε:

«Εάν προκύψει ένα τέτοιο αναγκαίο σχήμα η συμφωνία θα γίνει με βάση την προγραμματική δράση με όποιον ορίσει ο λαός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θετικά του προγράμματος Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας

Το Πρόγραμμα Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί τη Ναυαρχίδα των προγραμματικών θέσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάπτυξη της χώρ...