Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

«Τροϊκός» πόλεμος στην πολιτική σκηνή


Σε πλήρη «εξέλιξη» είναι η σφοδρή αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τα κόμματα της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης σχετικά με τις εξελίξεις απόρροια των δηλώσεων των εκπροσώπων της τρόικας και του αναγγελθέντος προγράμματος αποκρατικοποιήσεων. Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί την κυβέρνηση για επικοινωνιακό σόου εσωτερικής κατανάλωσης, αναφέροντας ότι προσωπικά ο Γιώργος Παπανδρέου από την Νέα Υόρκη τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε αναφερθεί σε απευθείας πωλήσεις στους τομείς των μεταφορών, της ενέργειας, των τηλεπικοινωνιών, σε ΔΕΚΟ και τράπεζες.

Η κυβέρνηση έχει συναποφασίσει με την τρόικα το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Η κυβέρνηση και ειδικά ο υπουργός Οικονομικών οφείλουν να μας πουν τι υπέγραψαν, ανακοίνωσε η Αριστερή Πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ.

Από την πλευρά του ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου δήλωσε απλώς, ότι η κυβέρνηση δεν εκποιεί τη δημόσια περιουσία παρά μόνο αξιοποιεί την ακίνητη περιουσία του ελληνικού κράτους.
Σχόλιο KOMOTINEWS: Πείτε μας την αλήθεια και αφήστε τους σκυλοκαβγάδες σας... Κύριε Παπανδρέου, τι σκοπεύετε να κάνετα με τις αποκρατικοποιήσεις των ζημιογόνων δεκο???
Κύριε Σαμαρά, εσείς ο ίδιος δεν μιλούσατε και λέγατε ότι σε ένα χρόνο θα τα πουλήσετε όλα και εκμηδενίσετε το χρέος??? ( ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ!!!!!)
ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.....ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ..... ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θετικά του προγράμματος Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας

Το Πρόγραμμα Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί τη Ναυαρχίδα των προγραμματικών θέσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάπτυξη της χώρ...