Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: "Κάποια στιγμή πιάνεις τον ταύρο από τα κέρατα"


Μιλώντας στον real fm 97.8, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας επέμεινε στην πρότασή της για συνταγματική κατοχύρωση των ελλειμμάτων στο ύψος του 3% που προβλέπει το Σύμφωνο Σταθερότητας και χαρακτήρισε υπερβολική την πρόταση Μέρκελ για μηδενικό έλλειμμα «αν ξεφύγει κάποιος από το 3% πάει αυτομάτως στο Συνταγματικό Δικαστήριο» είπε η κυρία Μπακογιάννη και χαρακτήρισε το Σύνταγμα «χρυσό οδηγό νόμων».
Ερωτηθείσα για την πρόταση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη να γίνει εδώ και τώρα αναθεώρηση η κ. Μπακογιάννη, τόνισε πως αυτό είναι οριακά παράτυπο, σημείωσε ωστόσο πως στην πολιτική υπάρχει δυνατότητα της ευρείας βούλησης και της συμφωνίας όλων των κομμάτων.

Η κυρία Μπακογιάννη επανέλαβε ότι θα πρέπει να υπάρξει ένα μίνιμουμ εθνικής συνεννόησης και οι πολιτικές δυνάμεις να προχωρούν σε αλλαγές σε θέματα για τα οποία συμφωνούν, όπως για παράδειγμα το άσυλο.

Μάλιστα, πρότεινε ότι όπου υπάρχουν αυτόφωρα αδικήματα, θα πρέπει να έχει η αστυνομία τη δυνατότητα να επεμβαίνει. Χαρακτήρισε «σάλτσες» τη συζήτηση περί εμπλοκής των Πανεπιστημιακών, ενώ επέμεινε ότι θα πρέπει να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών.

«Η προσπάθεια ωραιοποίησης του κ. Καστανίδη είναι μία φενάκη. Κάποια στιγμή πιάνεις τον ταύρο από τα κέρατα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θετικά του προγράμματος Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας

Το Πρόγραμμα Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί τη Ναυαρχίδα των προγραμματικών θέσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάπτυξη της χώρ...