Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Αχμέτ Ιλχάν: «Δεν θα είμαι υποψήφιος στη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά»


Σας το είχαμε πει από προχτές. Η παραπληροφόρηση είναι στα φόρτε της τον τελευταίο καιρό!O πρώην βουλευτής, δικηγόρος, Ιλχάν Αχμέτ, με δελτίο τύπου που απέστειλε διαψεύδει τα όσα γράφτηκαν στην εφημερίδα της Κομοτηνής «ο Χρόνος» για την επικείμενη υποψηφιότητα του με το κόμμα της ΝΔ και τονίζει πως όσο βρίσκεται ο Αντώνης Σαμαράς πρόεδρος σ’ αυτό, «δεν είναι δυνατόν να θέση υποψηφιότητα». Το δελτίο τύπου έχει ως εξής: «Τις τελευταίες ημέρες, με την είσοδό μας πλέον στην προεκλογική περίοδο, η τοπική εφημερίδα «Χρόνος» προέβη σε αναληθή δημοσιεύματα σχετικά με την υποψηφιότητά μου στις επόμενες εκλογές. Ιδιαίτερα το δημοσίευμα που υποστήριζε ότι υπήρξε συνάντηση μεταξύ στελεχών του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, της οποίας πρόεδρος είναι ο Αντώνης Σαμαράς και εμού του ιδίου, ήταν κατευθυνόμενο και σκοπό είχε, να παραπλανήσει την κοινή γνώμη. Θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο ότι εφόσον η μειονοτική πολιτική του κ. Σαμαρά, δεν έχει μέχρι τούδε σημειώσει καμία αλλαγή, δεν είναι δυνατόν να θέσω υποψηφιότητα με το εν λόγω κόμμα.
Όπως είναι γνωστό, ο μοναδικός λόγος που συμμετείχα στις εκάστοτε βουλευτικές εκλογές, ήταν αποκλειστικά η προστασία των συμφερόντων της μειονότητάς μας και η διασφάλιση της κατ’ ουσίαν εκπροσώπησης της στο κοινοβούλιο, γεγονός που αποτελεί καταφανή αλήθεια.
Μέσα στη δριμεία αυτή οικονομική και πολιτική κρίση που βιώνει η χώρα μας και λαμβάνοντας υπόψη τα οφέλη της μειονότητάς μας και τα πολιτικά μορφώματα που θα εμφανισθούν μετά από τις εκλογές, πρόκειται ο ίδιος να ανακοινώσω αιτιολογημένα και αποκλειστικά στο λαός μας πιθανή υποψηφιότητά μου.
Με σεβασμό,
Πρώην βουλευτής Ροδόπης, δικηγόρος Ιλχάν Αχμέτ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θετικά του προγράμματος Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας

Το Πρόγραμμα Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί τη Ναυαρχίδα των προγραμματικών θέσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάπτυξη της χώρ...