Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ


Σήμερα στις 7 το απόγευμα στο Πολεμικό Μουσείο, παρουσιάζει το βιβλίο του με τίτλο «Όλα είναι θέμα Παιδείας» ο πρώην υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης. Το βιβλίο παρουσιάζει τη συνολική στρατηγική για την εκπαιδευτική πολιτική της χώρας 2007-2009, ενώ:

• Καταγράφει το έργο που συντελέστηκε.
• Περιγράφει την διοικητική διάρθρωση της εκπαίδευσης στην Ελλάδα.
• Κωδικοποιεί την εκπαιδευτική νομοθεσία, που διέπει όλες τις βαθμίδες από το 1940 μέχρι σήμερα.
• Παρουσιάζει τον οργανισμό του Υπουργείου Παιδείας καθώς και 7 νέα νομοσχέδια που είχαν προετοιμαστεί επί των ημερών του Ευριπίδη Στυλιανίδη.
• Τέλος, περιλαμβάνει φωτογραφικό λεύκωμα από σημαντικές στιγμές και δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν την περίοδο 2007-2009.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Μίμης Πλέσσας, Μουσικοσυνθέτης, Κωνσταντίνος Μανάφης, ομ. Καθηγητής ΕΚΠΑ, σύμβουλος Εκδόσεων Ιδρύματος Ευγενίδου, Δημήτρης Μπουραντάς, Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και συγγραφέας, και ο Αλέξανδρος Κόπτσης, εκπαιδευτικός και σχολικός σύμβουλος. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Βασίλης Χιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θετικά του προγράμματος Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας

Το Πρόγραμμα Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί τη Ναυαρχίδα των προγραμματικών θέσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάπτυξη της χώρ...