Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Πάνος Καμμένος: «Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης»

Δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση ο βουλευτής της ΝΔ, κ. Πάνος Καμμένος, όπως δήλωσε πριν από λίγο, από το βήμα της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια επί των προγραμματικών δηλώσεω Την πρόθεσή του να καταψηφίσει την κυβέρνηση είχε κάνει γνωστή από τη Δευτέρα όταν είχε τονίσει: «Η κυβέρνηση αυτή είναι μία κυβέρνηση η οποία ουσιαστικά γίνεται προκειμένου να επικυρώσει τη συμφωνία της 26ης-27ης Οκτωβρίου. Εάν υπογραφεί και επικυρωθεί η συμφωνία της 26ης-27ης Οκτωβρίου τότε μπαίνει ως εγγύηση στα ομόλογα που θα αντικατασταθούν με το PSI η ελληνική κρατική περιουσία και η ελληνική ιδιωτική περιουσία».

Και κατέληξε: «Εγώ δεν πρόκειται να ψηφίσω. Και στο απόσπασμα να με βάλουν, δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσω. Αντί να με διαγράψουν τα παιδιά μου και οι γενιές που έρχονται και να με φτύνει ο κόσμος στο δρόμο, ως προδότη της πατρίδας μου, προτιμώ να με διαγράψει η Συγγρού. Εάν θέλουν να με διαγράψουν ας με διαγράψουν».
ΣΧΟΛΙΟ KOMOTINEWS: ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θετικά του προγράμματος Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας

Το Πρόγραμμα Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί τη Ναυαρχίδα των προγραμματικών θέσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάπτυξη της χώρ...