Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Φραστική επίθεση δέχτηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Μυτιλήνη

Φραστική επίθεση δέχτηκε υφυπουργός Ναυτιλίας Άδωνις Γεωργιάδης, μετά την επίσκεψή του στην έδρα της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, στη Μυτιλήνη.

Το ίδιο επαναλήφθηκε λίγη ώρα αργότερα κατά την έξοδο του από τοπικό τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο είχε μεταβεί για συνέντευξη. Στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, τον κ. Γεωργιάδη υποδέχτηκε ο γγ Δημήτρης Χαλκιώτης

Εντούτοις, τον υφυπουργό αρνήθηκαν να συναντήσουν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου των εργαζομένων στη Γενική Γραμματεία.

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου και μετά από συναντήσεις που είχε με φορείς της Λέσβου, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε πως αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση η ανάπτυξη των νησιών.

Για τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες ανέφερε πως παρά την οικονομική δυσπραγία οι επιχορηγήσεις για τη διεξαγωγή των δρομολογίων συνεχίζονται κανονικά. Αρνήθηκε δε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου.

Η καθημερινότητα των πολιτών όπως εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης, είναι κομβικής σημασίας ζήτημα και έθεσε ως στόχο την επίλυση τουλάχιστον ενός θέματος ανά νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θετικά του προγράμματος Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας

Το Πρόγραμμα Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί τη Ναυαρχίδα των προγραμματικών θέσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάπτυξη της χώρ...