Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Επιστολή βόμβα Κ. Λιούρτα ταράζει τα εκλογικά νερά στο Επιμελητήριο

Αποχώρησε μόνο στα λόγια τελικά από τη διοίκηση του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης ο τέως πρόεδρος Κώστας Λιούρτας, αλλά όχι και στην πράξη, όπως αποδεικνύει η επιστολή, που εστάλη χθες και φέρει την υπογραφή του.

Ο άλλοτε κραταιός πρόεδρος του ΕΒΕΡ ταράζει τα εκλογικά νερά λίγες μόνο μέρες πριν τις εκλογές, αφήνει αιχμές προς λασπολόγους και άσχετους, όπως τους χαρακτηρίζει και καλεί σε δημόσιο διάλογο τους επικεφαλείς των δύο συνδυασμών και όλα τα μέλη της προηγούμενης διοίκησης. Αναλυτικά η επιστολή: “Πολύς λόγος γίνεται για τις εκλογές του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης. Ο κάθε άσχετος λέει το μακρύ και το κοντό του. Ο κάθε λασπολόγος, κατ’ επάγγελμα, σχίζει τα ρούχα του ότι τα ξέρει όλα αυτός και κανένας άλλος, από το καφενείο φυσικά. Η λάσπη πλέον γίνεται ανατροπή και δε φτυαρίζετε…κανόνας για αυτούς που διακατέχονται από πανικό. Και δυστυχώς γι’ αυτούς δε βλέπω φως στο τούνελ. Έχω μια ιδέα και την καταθέτω.

Να γίνει ένας διάλογος ανοιχτός παρουσία όλων των υποψηφίων και των δυο αρχηγών των συνδυασμών, αλλά και όλων των μελών του προηγούμενου Δ/Σ στην αίθουσα του ΡΕΞ παρουσία όλων των Μ.Μ.Ε του τόπου μας. Να γίνουν ανοιχτές ερωτήσεις να δοθούν δημοσίως απαντήσεις και να κάτσει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του μια και καλή. Και όταν λέω όλων των υποψηφίων εννοώ όλων όχι οι μισοί να λείπουν στο εξωτερικό οι άλλοι μισοί να είναι άρρωστοι ή να έχουν υποχρεώσεις δήθεν, π.χ. να μοιράζουν ψηφοδέλτια!

Παρουσία και όλων των μελών του επιμελητηρίου επαγγελματιών & βιοτεχνιών….. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό. Να καταθέσουν προτάσεις παρατηρήσεις. Να κάνουν ο ένας στον άλλον ερωτήσεις να δοθούν εκατέρωθεν απαντήσεις να γίνει διάλογος μέσα σε δημοκρατικά πλαίσια και στο άπλετο φως της ημέρας.

Να έχουν τη δυνατότητα τα μέλη που είναι ενεργά να ακούσουν ζωντανά όλους τους υποψηφίους. Να ρωτήσουν ζωντανά ό,τι θέλουν. Να αφιερώσουν 3-4-5 ώρες να ενημερωθούν. Άντε λοιπόν να δούμε τι ψάρια θα πιάσει ο καθένας. Άντε λοιπόν ελάτε όλοι μαζί ανοιχτά στο άπλετο φως να κοιτάζει ο ένας στα ματιά των άλλων και όχι στα καφενεία”.

Υ.Σ 1 Να επιτραπεί η είσοδος και σε πρώην και νυν πολιτικούς και πολιτικάντηδες για να καταθεσουν ελεύθερα την άποψη τους για τον σχηματισμό των 2 συνδυασμών.

Υ.Σ 2 να είναι ελεύθερη η είσοδος και σε μπαμπάδες

Υ.Σ 3 Όποιος αρνηθεί ή δεν συγκεντρώσει το 90% των υποψηφίων του, τότε αυτός φοβάται και αυτός θα είναι ο λασπολόγος. Εγώ θα είμαι παρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θετικά του προγράμματος Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας

Το Πρόγραμμα Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί τη Ναυαρχίδα των προγραμματικών θέσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάπτυξη της χώρ...