Τρίτη 17 Μαΐου 2011

STATUS ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ....

Mπορούσα να γράψω ένα σωρό πιασάρικα πράγματα για να αποκτήσω το status του μαχητικού νεολαίου, για δήθεν ξεσηκωμούς που έχουν αργήσει να έρθουν, για μηδενιστικά στιχάκια απογοήτευης, για χαμένα όνειρα. Αλλά ρε παιδιά, δεν υπάρχει χρόνος γι’αυτά !!!

Είτε είσαι μαθητής και βιώνεις το στρες των πανελλαδικών χωρίς να καταλαβαίνεις το γιατί, είτε είσαι φοιτητής και αισθάνεσαι χαμένος, ή πάνε χρόνια που έχεις τελειώσει το στρατό και είσαι ακόμη άνεργος ... αν απλά αισθάνεσαι ότι η χώρα μας, το μέλλον μας και τα όνειρά μας είναι σε απόγνωση ... τότε σταμάτα να γκρινιάζεις και έλα να κάνουμε κάτι για αυτό. .\Μας έχουν κάνει να πιστεύουμε ότι το μέλλον της χώρας μας πρέπει να είναι στα χέρια των “-ντάρηδων” και των επαγγελματιών έμπειρων "ειδικών". Δεν είναι έτσι !

Το μέλλον της χώρας μας είναι στα δικά μας χέρια !

Ξέρετε εμείς οι νέοτεροι έχουμε ένα κρυφό πλεονέκτημα. Οι άλλοι πραγματικά δεν περιμένουν πολλά από εμάς. Ξενίζει απίστευτα στους μεγαλύτερους όταν βλέπουν νέους να εκφράζουν τις ανησυχίες τους, και να εργάζονται για άλλα πράγματα πέρα από τη διασκέδαση.

Σας ζητάω να στηρίξετε ο ένας τον άλλον και να βγούμε μαζί μπροστά για αυτά που πιστεύουμε. Δείξτε το ταλέντο σας, όποιο και να είναι αυτό. Εκφραστείτε ανοιχτά με αισιοδοξία, δημιουργικότητα και πίστη στον εαυτό σας. Έχουμε πολύ περισσότερη δύναμη απ΄όσο νομίζετε.

Σταθείτε πλάι σε νέους δημιουργούς, σε νέους επιστήμονες, σε νέους επαγγελματίες !!! Υπάρχει πολύ ταλέντο δίπλα μας και το αφήνουμε να χάνετε ανεκμετάλευτο ...

Ας στείλουμε μ'αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα. Ένα μήνυμα που λέει ότι νοιαζόμαστε για ότι συμβαίνει, και έχουμε κάτι να πούμε για αυτό.

Η λύση στη μιζέρια που βιώνουμε, είναι ένα καλύτερο μέλλον και το μέλλον είμαστε εμείς !!!

Βγείτε μπροστά και γίνετε σύμμαχοι στη Νεολαία !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θετικά του προγράμματος Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας

Το Πρόγραμμα Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί τη Ναυαρχίδα των προγραμματικών θέσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάπτυξη της χώρ...