Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΝΟΔΕ


«Ο ΚΡΙΝΩΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ… ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ» Την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται μόλις ένα σκαλοπάτι πριν το χείλος της καταστροφής…
Την ώρα που οι πολίτες οργισμένοι, αγανακτισμένοι, προβληματισμένοι, φοβισμένοι, αναζητούν εναγωνίως την αλήθεια και διέξοδο στα προβλήματά τους…
Την ώρα που το υπάρχον κομματικό σύστημα έχει δώσει τις εξετάσεις του και δείχνει πως απέτυχε…,
η ΝΟΔΕ Ροδόπης βρίσκεται πίσω από τις … κουρτίνες και με έπαρση και αλαζονεία χρήζεται πολιτικός αξιολογητής και αυστηρός κριτής, χωρίς ίχνος αυτογνωσίας. αυτοκριτικής και ετεροσεβασμού.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ δεν συμμετέχει σε αντιπαραθέσεις, μεθόδους και μεθοδεύσεις του παρελθόντος, που αφήνουν παγερά αδιάφορους τους πολίτες, τους περιχαρακώνουν και τους κάνουν να αποστρέφονται ακόμη περισσότερο την πολιτική και τους πολιτικούς.
Εξάλλου, η ιστορία του καθενός είναι λίγο-πολύ γνωστή…
Για μας πολιτική δεν είναι άρνηση και λαϊκισμός ούτε μαγικά κόλπα και ανευθυνότητα, στρουθοκαμηλισμός και υποκρισία. Είναι συμμετοχή, είναι συνεννόηση χωρίς λευκές επιταγές, είναι υπευθυνότητα, είναι σύμπραξη με την κοινή λογική!
Σε πείσμα των καιρών, που μας θέλουν αριβίστες, λιγόψυχους, αδιάφορους και ατομιστές, εμείς αντιδρούμε πιστεύοντας στις ανατροπές που είναι επιβεβλημένο να γίνουν τούτη την κρίσιμη ώρα… ανατροπές στο πεδίο της καθημερινότητας, ανατροπές ακόμη και στον τρόπο σκέψης και δράσης.
Για μας πολιτικά επιτυχημένος είναι ο ενεργός πολίτης, που ορθώνεται με θάρρος ψυχής, που μπορεί και τραντάζει τις αλυσίδες του φθαρμένου πολιτικού συστήματος, που τολμά αυτό που οι άλλοι δεν έχουν το κουράγιο να αποτολμήσουν, που λέει ελεύθερα τις αλήθειες του, που δεν είναι ενεργούμενος ούτε ετεροκατευθυνόμενος. Είναι αυτός που, εν μέσω της χειρότερης κρίσης που βιώνει η πατρίδα μας, με παρρησία προτείνει θέσεις, συνδιαλέγεται, συνεννοείται…
Όποιος όμως κρίνει την επιτυχία του άλλου και θέλει να θεωρείται αξιόπιστος κριτής, πρέπει απαραίτητα κατά τη γνώμη μας να είναι ο ίδιος πολιτικά επιτυχημένος.
Μπορεί λοιπόν στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ να βρισκόμαστε εκτός συστήματος και να θεωρούμαστε αφανείς! Είμαστε όμως σύμμαχοι με τους πολλούς, ανώνυμους, σκεπτόμενους και ικανούς, που αποτελούν την πραγματική μας δύναμη, που μακράν απέχει από τα… κατευθυνόμενα ποσοστά των δημοσκοπήσεων!

Κύριες και κύριοι μέλη της ΝΟΔΕ Ροδόπης,
Κλείνοντας θα θέλουμε να τονίσουμε ότι η δημοκρατία έχει ανάγκη τους «δισσούς» λόγους (για κάθε άποψη δηλαδή, υπάρχει και η αντίθετη), αλλά εκ του σύνεγγυς και όχι δι αλληλογραφίας…
Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία σας για την κάθετη πτώση των ποσοστών της νέας ΝΔ, για την οποία δεν «ευθύνεται» η Συμμαχία, αφού, όπως ισχυρίζεστε της αναλογεί μόλις το… 1,5 (!!) % των ψηφοφόρων και …σας ευχαριστούμε για τη διαφήμιση που μας κάνατε!!!


Για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ, η Συντονιστική επιτροπή: Γιαμουστάρη Μαγδαληνή. Στεργιάδης Νικόλαος, Χατζηκωνσταντίνου Νικόλαος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θετικά του προγράμματος Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας

Το Πρόγραμμα Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί τη Ναυαρχίδα των προγραμματικών θέσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάπτυξη της χώρ...