Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΟΑΕΕ - Δράση τώρα


Έχουμε ΔΥΝΑΜΗ και ΦΩΝΗ μόνο όταν πάρουμε την ΖΩΗ και ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ στα ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!! Η Ζωή μας και η καθημερινότητα μας θα ήταν σαφώς ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ αν κάποιοι «τρίτοι», που για την δική τους βόλεψη και μόνο, δεν μας τις έκαναν ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ και πιο ΔΥΣΚΟΛΕΣ!!! Η ΕΝΕΡΓΗ ΔΡΑΣΗ και η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ είναι η μόνη και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στα όποια προβλήματα ζούμε και αντιμετωπίζουμε, αυτά που ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ κάποιο «τρίτοι» μας ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ!!!Έχουμε ΔΥΝΑΜΗ και ΦΩΝΗ μόνο όταν ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!!
ΕΛΕΓΧΟΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. Ας ενώσουμε τις ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ και αυτό να είναι πάντα το ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΑΙΤΗΜΑ! Αν θέλουμε πραγματικά να αλλάξουμε κάποια πράγματα στην χώρα μας προς το καλύτερο, το σωστό και το δίκαιο, αν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο για την ζωή μας, το παρόν και το μέλλον μας, τότε πρέπει να αλλάξουμε και εμείς κάποια πράγματα όπως και κάποιες από τις συνήθειες μας! Αυτή η αλλαγή πρέπει κυρίως να έχει στην βάση της την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και μπορεί να εκφρασθεί με ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ, με ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ, με ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, όποιες και αν αυτές είναι, όπου και αν αυτές βρίσκονται!!
Η ΕΝΕΡΓΗ ΔΡΑΣΗ και η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ στα όποια προβλήματα ζούμε και αντιμετωπίζουμε. Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ, Η ΑΠΑΘΕΙΑ και ο ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ απλώς μας έφεραν εδώ και όπου αλλού μας πάει αυτός ο βούρκος!
Όσοι φίλοι και φίλες επιθυμούν να βοηθήσουν με μια πιο ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στην προσπάθεια και τον αγώνα μας για την προάσπιση των ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, μπορούν να το κάνουν με 3 τρόπους, όποιος από αυτούς σας ενδιαφέρει περισσότερο ή και όλοι μαζί αν το θέλετε :
(Α). Προωθήστε και διαδώστε την σελίδα μας στο Facebook καθώς και τις επίσημες ιστοσελίδες της ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΑΣ όπου μπορείτε, σε όσους περισσότερους συναδέλφους ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων!
(Β). Αναλάβετε να γίνεται ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ της ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ή να ενταχθείτε στις υφιστάμενες ομάδες εκπροσώπησης μας, τόσο στις περιοχές που έχουμε ήδη αναφέρει παραπάνω ή και σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Ελλάδας βρίσκεστε και δεν έχουμε ήδη κάποιους εκπροσώπους μας! Δώστε την ευκαιρία στους ελεύθερους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων όπως εσείς, στην περιοχή που ζείτε, να μας ακολουθήσουν, να συμπορευθούν μαζί μας και να αποκτήσουν και οι ίδιοι μια ΕΝΙΑΙΑ ΦΩΝΗ!!
(Γ). Μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να γίνεται ΜΕΛΗ της Πανελλαδικής ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ και να λαμβάνεται μέρος στον σχεδιασμό των ενεργειών που θα κάνουμε με αποκλειστικό σκοπό την προάσπιση των συνταγματικά κατοχυρωμένων ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Εκπρόσωπος για την περιφέρεια Θράκης ορίζεται ο Νίκος Κωστόπουλος , Τηλέφωνο Επικοινωνίας 6946444583 email anelixi@ovi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θετικά του προγράμματος Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας

Το Πρόγραμμα Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί τη Ναυαρχίδα των προγραμματικών θέσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάπτυξη της χώρ...