Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΝΔ.......


Υπέρ επιμέρους πωλήσεων ακινήτων, στο πλαίσιο της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας τάχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 σημείωσε: «Πιστεύω ότι είναι λάθος για τη Νέα Δημοκρατία να δοθεί η εντύπωση, ότι το κόμμα μας εγκαταλείπει μια σωστή ιδέα, της οποίας έχει την πατρότητα και την οποία έχει θέσει στο δημόσιο διάλογο από τον περασμένο Ιούλιο. Εμείς μιλήσαμε πρώτοι για αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο πώλησης ακινήτων του Δημοσίου, επισήμανε: «Προσωπικά, αν με ρωτήσετε εάν στο ευρύτερο φάσμα της αξιοποίησης συμπεριλαμβάνω και ως υποκατηγορία την ενδεχόμενη πώληση ακινήτων, δεν θα με βρείτε αντίθετο σε αυτή τη λογική. Δεν θεωρώ, σε καμία περίπτωση, ότι πρέπει να αποτελέσει τον κύριο μοχλό αυτής της πολιτικής, αλλά δεν θα ήθελα να το αποκλείσω σε καμία περίπτωση και με συνταγματική διάταξη».
Άραγε θα τον διαγράψει ο Αντώνης, επειδή δεν ακολούθησε την γραμμή???????????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θετικά του προγράμματος Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας

Το Πρόγραμμα Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί τη Ναυαρχίδα των προγραμματικών θέσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάπτυξη της χώρ...