Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ο «στρατηγός» Αντώνης αποχαιρετά τον μεσαίο χώρο


«Πρέπει να ξαναπάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας». Η φράση που είπε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαράς κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης στη Βουλή για την εξωτερική πολιτική είναι σταθερά στο πολιτικό «οπλοστάσιό» του τους τελευταίους μήνες. Απλώς επεδίωξε να την αναφέρει και σε θεσμικό επίπεδο, δίνοντας το στίγμα ότι εμμένει στην «αντιμνημονιακή γραμμή» που έχει χαράξει και στα εθνικά θέματα. Παράλληλα συνεχίζει να έχει υψωμένη την αντιμνημονιακή σημαία, εμμένοντας σε φράσεις όπως ότι το μνημόνιο «έχει δέσει χειροπόδαρατη χώρα».
Πολλοί αναγνώρισαν στον λόγο του κ. Αντ. Σαμαρά στη Βουλή έναν έντονα εθνικοπατριωτικό τόνο και αρκετοί ξαφνιάστηκαν όταν εμφανίστηκε λάβρος κατά της «παγκόσμιας»- διεθνούς είπε ο ίδιος - «διακυβέρνησης». Σε άλλο σημείο αρκετοί επεσήμαναν την αναφορά του για τη σθεναρή στάση άλλων χωρών, που κατ΄ αυτόν «δεν είναι νομαρχίες μιας μη εκλεγμένης και μη ελεγχόμενης κεντρικής και γραφειοκρατικής υπερεξουσίας».
Πηγή: www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θετικά του προγράμματος Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας

Το Πρόγραμμα Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί τη Ναυαρχίδα των προγραμματικών θέσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάπτυξη της χώρ...