Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Εχει στοιχεία και για τα δύο μεγάλα κόμματα!..


Με…κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα απειλεί ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ για την υπόθεση της Ζίμενς. Ο πρώην υπουργός της ΝΔ, το όνομα του οποίου συγκαταλέγεται στο πόρισμα της αρμόδιας Εξεταστικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας χθες στο ραδιόφωνο «9,84» δήλωσε πως θα μιλήσει στη Βουλή με στοιχεία και ονόματα, προκειμένου να αποκαλύψει ότι τα δύο μεγάλα κόμματα «συγκαλύπτουν τα ανομήματά τους. Το σύστημα, πλέον, έχει γίνει σύστημα προστασίας κλεφτών, απατεώνων και μιζαδόρων».
Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Θα αποδείξω στη συζήτηση που θα γίνει στη Βουλή ότι η επιτροπή αυτή δεν ήταν επιτροπή εξεταστική για την αποκάλυψη της αλήθειας, ήταν εξεταστική επιτροπή για τη συγκάλυψη των εγκλημάτων των δύο μεγάλων κομμάτων».
Επ’ αυτού δε, προσέθεσε ότι: «Εγώ, λοιπόν, θα τους αποδείξω τι και τι έκαναν, συγκεκριμένες ενέργειες -που δεν είναι δα και λίγες- προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους. ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία, εν αγαστή συμπνοία, «κουκούλωσαν» το σκάνδαλο…».
ΣΧΟΛΙΟ KOMOTINEWS: Για να δούμε, θα ακούσουμε επιτέλους από κάποιον ονόματα με στοιχεία που άρπαξαν το μαύρο χρήμα???? όσο ζούμε ελπίζουμε.......
Πηγή: www.adesmeytos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θετικά του προγράμματος Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας

Το Πρόγραμμα Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί τη Ναυαρχίδα των προγραμματικών θέσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάπτυξη της χώρ...