Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

«Έφυγε» από κοντά μας ο αγαπητός φίλος Στέλιος Σταμπουλίδης


Απεβίωσε την Τρίτη (25/1) ο αγαπητός φίλος και συνάνθρωπος, Στέλιος Σταμπουλίδης από φυσικά αίτια, αφήνοντας πίσω του ένα μεγάλο δυσαναπλήρωτο κενό τόσο για τον πολιτικό βίο της Κομοτηνής όσο και για τους συγγενείς και τους φίλους του. Ο Στέλιος Σταμπουλίδης διετέλεσε από το 1978 μέχρι και το 2010 δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής και αποτέλεσε με τη στάση του όλα αυτά τα χρόνια πρότυπο πολιτικού ήθους, βάζοντας πολλές φορές τις όποιες προσωπικές φιλοδοξίες του στην άκρη για το καλό της πολυαγαπημένης του πατρίδας.
Αγαπητός ο ίδιος σε όλους τους Κομοτηναίους, συμμάχους και αντιπάλους στην πολιτική, αλλά κυρίως στον απλό κόσμο, τον οποίο πολλές φορές βοήθησε με την ανιδιοτελή του προσφορά χωρίς να ζητήσει ποτέ το παραμικρό αντάλλαγμα αλλά και χωρίς να φέρει στο φως της δημοσιότητας αρκετές φορές αυτή τη βοήθεια, χάριζε απλόχερα το χαμόγελο του παντού και είχε για όλους να πει μια καλή λέξη.
Αντίο αγαπητέ μας φίλε….ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη (26/1) στον Ι.Ν. του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κομοτηνή στις 15:00 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θετικά του προγράμματος Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας

Το Πρόγραμμα Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί τη Ναυαρχίδα των προγραμματικών θέσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάπτυξη της χώρ...